Activity

Activity este un joc de comunicare şi de societate în care jucătorii trebuie să-şi comunice ideile unul altuia prin mimă , dar şi prin descrieri verbale şi grafice. Tabla de joc aduce o senzaţie in plus - jocul devenind tot mai dificil pe masură ce se joacă, iar castigatorul se află de obicei doar în ultimul moment. Deci, dacă vrei să socializezi prin alte “metode” decât cele tradiţionale, ACTIVITY este proba potrivită pentru tine!

Data

Sâmbătă, 17 Decembrie - 18:00

Locaţie

Retro

Preţ

5 lei

Regulament

Catan

Sincer, până zilele trecute nu știam ce-i Catanul, un lucru care mi se părea destul de ironic având în vedere că aproape toate persoanele din jurul meu au auzit de acest board game. Încetul cu încetul însă, am aflat că este defapt un Monopoly care nu este un Monopoly. Un pic confuz? Catan-ul este un joc de strategie în care preiei rolul unui colonist și în care, cu ajutorul unor cărți ce desemnează niște resurse de bază, poți construi clădiri, drumuri și așa mai departe, cu scopul de a fi mai bun decat ceilalți doi sau trei coloniști în joc. Merită încercat!

Data

Duminică, 18 Decembrie - 14:00

Locaţie

Red Pipes

Preţ

5 lei

Regulament

Whist

Whist-ul este un joc de societate, competitiv, al cărui scop este acumularea celui mai mare punctaj. Interesant este faptul că la fiecare subjoc există cel puțin o persoană care se "arde", adică la final nu are numărul de mâini pe care l-a pariat.

Data

Sâmbătă, 17 Decembrie - 10:30

Locaţie

College

Preţ

5 lei

Regulament